sobota, 3. julij 2010

Ponedeljek 28. junija - DAN ODHODA

In tako je prisla turneja Ansambla BITENC h koncu. V ponedeljek smo bili vsi dodobra izmuceni in izmozgani. Potrebno je bilo pospraviti in urediti izposojeno ozvocenje, pripraviti kovcke in dokumente.


Po skoraj treh tednih potovanja se je zgodba zakljucevala.
Obiskali smo: Pittburgh, Cleveland (oba v ZDA), Toronto, Waterloo/Kitchener, London, Windsor, Breslau, Montreal in St. Catherines. Verjamemo, da smo v vseh teh mestih razveselili vse Slovence s svojim obiskom in svojo glasbo. Za nas bo ta turneja ostala zelo lepem in vecnem spominu. Vecjega veselja na obrazih pac ne vidis nikjer drugod, ko zaigra slovenska glasba.

Iskrena hvala vsem nasih gostiteljem, ki so nas gostili in vodili po celotni nasi turneji, se posebej pa zakoncema Zunic in zakoncema Prilesnik. Marija Prilesnik je z organizacijo celotne turneje naredila za nas izjemno veliko delo, ki ga ne moremo ne opisati ne poplacati. Hvala tudi vsem, ki ste nas preko nase strani in nasega bloga vsakodnevno spremljali in nestrpno pricakovali nove zgodbe.

S tem se prispevki na nasem blogu tudi zakljucujejo. Kako bo v prihodnje, se ne vemo. Morda pa kdaj napisemo tudi kaj drugega, nov blog, nove novice, zato spremljajte naso internetno stran www.ansambelbitenc.si in nas ansambel se naprej.

Hvala in nasvidenje ob naslednji priloznosti. Z veseljem se bomo ob novem vabilu vrnili v Kanado!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar